Eén grote Tiense club: STT en TZ fusioneren

Swimming Team Tienen (STT) en Tiense Zwemmers (TZ) hebben beslist de krachten te bundelen en één sterke competitieclub te vormen. “We delen jullie graag mee dat de raden van bestuur van STT en TZ een gezamenlijke intentieverklaring ondertekend hebben om te komen tot één nieuwe club die de activiteiten van beide clubs verenigt. Beide clubs hebben dezelfde visie en ambities. De organisatorische eisen voor clubs worden steeds hoger. De krachten bundelen is efficiënter en iedereen heeft er baat bij.”, lieten ze in een gezamenlijke mededeling weten. STT is in 2002 ontstaan als een afscheuring van TZ, maar nu 17 jaar later wordt er opnieuw gekozen voor schaalvergroting. Als clubs willen professionaliseren, dringt schaalvergroting zich op.

Advertenties

Auteur: swimnation.be

Dé Belgische website over zwemmen. Redactieteam: Pieterjan Vangerven, Lorenz Vermeersch, Marnik Dekoninck, Mathieu Mattelaer, Kato Vander Sande & Axel Vandevelde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s